De misvattingen met betrekking tot groei- en waardebeleggen

T. Rowe Price
By November 14, 2018 13:00

De misvattingen met betrekking tot groei- en waardebeleggen

Wereldwijde aandelen

  • Aangezien de huidige marktcyclus zich momenteel in zijn 10de jaar bevindt – een decennium waarin groeibeleggen het aanzienlijk beter heeft gedaan dan waardebeleggen – neemt het debat over een mogelijk omslagpunt in de beleggingsstijl in hevigheid toe.
  • Veel beleggers lijken groei- en waardebeleggen nog altijd te zien als twee tegenovergestelde stijlen. Wij geloven echter niet dat er een duidelijke en definitieve scheidslijn bestaat tussen de twee stijlen, en voelen evenmin de noodzaak om te proberen een omslagpunt te timen.
  • Er is een beloning voor wie bereid is verder te kijken dan de traditionele definities van de beleggingsstijl, of het nu gaat om het zoeken naar niet-traditionele groeimogelijkheden die anderen over het hoofd zien, of het blootleggen van reële waarde in opkomende markten (het traditionele domein van beleggers in groeiaandelen).

Asset Manager

Invest with confidence

T. Rowe Price is an independent investment management firm focused on helping clients meet their objectives and achieve their long-term financial goals. We offer a broad range of equity, fixed income and multi-asset strategies across multiple asset classes, regions, capitalisations, sectors and styles.

Website:www.troweprice.com

Michel van Mazijk
Relationship Manager
Tel: +31 20 333 6202
michel.van.mazijk@troweprice.com

Manon Savelkouls
Relationship Manager
Tel: +31 20 333 6208
manon.savelkouls@troweprice.com

T. Rowe Price
By November 14, 2018 13:00

SEARCH