Economische Trends en Uitdagingen: De Investment Outlook 2024 Onder de Loep

Columbia Threadneedle Investments
By September 18, 2023 08:32

Economische Trends en Uitdagingen: De Investment Outlook 2024 Onder de Loep

De Investment Outlook 2024, geeft inzicht in de belangrijkste economische en financiële trends voor het komende jaar. Centraal staan thema's zoals geopolitieke fragmentatie, het aanhoudende conflict tussen de VS en China, klimaatverandering en de opkomst van Kunstmatige Intelligentie (AI). Terwijl de wereld te maken heeft met politieke onzekerheden, zoals de Amerikaanse presidentsverkiezingen in 2024, zijn er tekenen van groei-optimisme vanwege dalende inflatie en een sterke arbeidsmarkt.

Diepgaande Economische Ontwikkelingen

Naast de reeds besproken thema's legt de Investment Outlook 2024 de nadruk op de nuances binnen de financiële markten. Factoren zoals de afname van systeemrisico's, de stijgende aandacht voor concentratie- en kredietrisico's en de verschillende verwachtingen tussen opkomende en ontwikkelde markten worden uitgelicht. Ook zijn er vermeldingen over specifieke trends zoals de groeiende interesse in 'Artificial Intelligence (AI)', de uitdagingen en kansen voor stock pickers, en de veranderende correlatie tussen aandelen- en obligatierendementen.

Voel je geprikkeld? Klik op "Lees rapport" om het volledige onderzoeksrapport te ontdekken!

Asset Manager

Uw succes is onze prioriteit

Miljoenen mensen wereldwijd laten het beheer van hun belegging aan ons over. Particuliere, professionele en institutionele beleggers vertrouwen in totaal €500bn (per 30 juni 2021) aan ons toe. Wij stellen alles in het werk om consistent de financiële behoeften en doelstellingen van onze cliënten te vervullen. Uw succes is onze prioriteit.

Prosper van Zanten
Head of Benelux Distribution
Tel: +31 (0)2 262 4022

Website:www.columbiathreadneedle.com/nl

LinkedIn:Threadneedle Investments

Twitter:@CTinvest_EMEA

Youtube:ThreadneedleAM

Columbia Threadneedle Investments
By September 18, 2023 08:32

SEARCH