Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Alpha Research – Investment Meeting ‘Alternatives’

8 oktober 2019 @ 14:30 - 18:00

Op 8 oktober organiseert Alpha Research een Investment Meeting in Rosarium Amsterdam met het thema: Alternatives – Van het gebaande pad: de case voor alternatives in een negatieve renteomgeving. Waarom kunnen alternatives aantrekkelijk zijn in een omgeving van negatieve rentes? Loont het om van het gebaande pad af te gaan?

Stijgende lijn

De allocatie van beleggers naar Alternatives vertoont een stijgende lijn. De totale wereldwijde allocatie naar hedge funds bereikte dit jaar in juli een nieuw hoogtepunt van ruim 3.200 miljard US Dollar.

De combinatie van lage rente en hoge aandelenkoersen zorgt voor een stijgende aantrekkingskracht voor Alternatives, zowel voor return enhancement als diversificatie.

Naast een gastspreker, die daadwerkelijk naar een substantieel stuk van de portefeuille alloceert naar Alternatives, zijn er ook presentaties van enkele specifieke Alternatives. Tevens zal Alpha Research haar conclusies toelichten over deze asset class en krijg je het resultaat na de bijeenkomst toegestuurd.

Enquête Alternatives

Alpha Research heeft het landschap van beschikbare Alternatives in de Nederlandse markt onderzocht en de resultaten daarvan vastgelegd in een rapport. Dit rapport zal aan de deelnemers van de investment meeting worden toegezonden. Ook maakt Alpha Reseach de resultaten bekend van de enquête over Alternatives die we houden onder professionele beleggers.

De uitslag van de enquête die we houden onder professionele beleggers met specifieke vragen over Alternatives komt deze Investment Meeting ook aan bod. Wij verwelkomen je graag op dinsdag 8 oktober in Rosarium Amsterdam en zien je registratie alvast tegemoet!

Aanmelden

Programma

  • 14:45 Ontvangst met koffie/thee
  • 15:00 Presentaties
  • 17:00 Drankjes en hapjes
  • 18:00 Afsluiting

Locatie

  • Rosarium, Amstelpark 1 Amsterdam

Gegevens

Datum:
8 oktober 2019
Tijd:
14:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.alpharesearch.nl/events/8-oktober-investment-meeting-alternatives

Organisator

Alpha Research
Telefoon:
+31 15 30 30 920
Website:
http://www.alpharesearch.nl/

Locatie

Rosarium
Amstelpark 1
Amsterdam, 1083 HZ Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
+31(0)20 64 44 085
Website:
http://www.rosarium.net/