Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BMO GAM – Webinar – Online BMO GAM MVB Seminar & ‘Zomerborrel’

30 June 2020 - 15:30 - 16:30

Webinar – Online BMO GAM MVB Seminar & ‘Zomerborrel’

MVB-beleid in coronatijd. Hoe blijft u ‘in control’?

Hoe kunt u ook in corona-tijd uw MVB-beleid goed uitvoeren? Heeft de COVID-19 pandemie het ESG-gedrag van bedrijven beïnvloed of nieuwe inzichten opgeleverd? Actuele vragen die aan de orde komen tijdens ons online seminar Maatschappelijk Verantwoord Beleggen.

De wereld is veranderd en daarom kunnen wij u dit jaar helaas niet persoonlijk ontmoeten. Wij hopen echter dat de datum van 30 juni nog in uw agenda genoteerd staat. Dit jaar nemen wij u vanuit een studio in Hilversum live mee in de jongste ontwikkelingen op het gebied van ESG/MVB en engagement.

De Corona-crisis toont aan dat adequaat risicomanagement van steeds groter belang is, zeker ook in het licht van de Europese en nationale regelgeving op gebied van MVB. Onze ESG- en fiduciaire specialisten bespreken dit onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong. Er komen drie thema’s aan de orde:

  1. Ervaring loont! Ons engagementprogramma bestaat nu 20 jaar. Hoe helpt deze ervaring ons tijdens de Corona-crisis en hoe ziet de toekomst van engagement eruit?
  2. Actief engagement? Bedrijven bezoeken is op dit moment helaas onmogelijk. Maar de crisis biedt toch kansen voor een actieve dialoog. Hoe pakken wij dit aan?
  3. Inzicht in ESG-risico’s in uw portefeuille? De BMO GAM risicorapportage tool helpt bij het monitoren en beheersen van deze risico’s.

 

Webinar informatie
Datum: Dinsdag  30 juni
Tijd officiele programma: 15.30 – 16.30
16.30 ‘Zomerborrel’: Ter vervanging van de Zomerborrel willen wij na afloop van het inhoudelijke programma, dit jaar digitaal met u proosten. Daarvoor bieden wij u graag een zomerse fles rosé aan. Als u bij het aanmelden voor het seminar uw adres invoert, zorgen wij dat de fles op tijd bij u wordt bezorgd!

Details

Date:
30 June 2020
Time:
15:30 - 16:30
Event Category:
Website:
http://www2.bmogam.com/l/123372/2020-05-27/8ssj5g?utm_source=LinkedIn&utm_medium=Banners&utm_campaign=R

Organiser

BMO
View Organiser Website