Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

De toekomst van Private Banking en netwerk borrel

22 May 2019 - 16:45 - 20:00

CFA Society VBA Netherlands nodigt u uit voor:
De toekomst van Private Banking
         gevolgd door
         leden netwerk borrel
Neem deel aan de presentatie over de toekomst van Private Banking, door Ronald Janssen, hoofd van Private Client Solutions bij ORTEC Finance, gevolgd door de tweemaandelijkse leden netwerk borrel.
Maak kennis met andere leden, verkrijg unieke kennis en deel inzichten in gemoedelijke sfeer op woensdag 22 mei bij onze tweemaandelijkse leden netwerk borrel. Het onderwerp van deze maand, Private Banking, staat in de schijnwerpers.
In de presentatie over ‘De toekomst van private banking’ wordt ingegaan op ontwikkelingen die het adviesproces en de serviceverlening aan vermogende klanten gaan beïnvloeden. Belangrijke onderwerpen zijn het belang van klantactivatie, het gebruik van gestructureerde en ongestructureerde data en automatiseren van (delen van) het adviesproces. Als gevolg hiervan zien we een trend richting hybride adviesmodellen en dit heeft grote impact op de wijze waarop mensen keuzes maken en de rol die de adviseur hierbij speelt. Al deze aspecten passeren de revue vanuit het perspectief van de klant én de toegevoegde waarde voor de klant. De voorbeelden zullen worden gegeven vanuit een internationale context.

Programma
16:45 Ontvangst
17:00 Ronald Janssen, De toekomst Private Banking
18:00 Leden netwerk borrel
20:00 Einde programma

 

You can register for all or part of the program. Registra​tion is required​.  ​This event is open only to MEMBERS of CFA Society VBA Netherlands. Members may invite one guest.

Venue

De Nieuwe Poort (Amsterdam)
Claude Debussylaan 2-8
Amsterdam, Nederland 1082 MD
+ Google Map