Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Emerging Markets seminar met Schotse borrel

11 April 2019 - 15:30 - 18:00

Graag willen we je uitnodigen voor een Emerging Markets seminar dat plaats zal vinden op 11 april in het Amstel Hotel. Het seminar zal gevolgd worden door een Schotse borrel met walking dinner.

De handelsoorlog tussen de VS en China, Brexit, fiscaal beleid: Paul Diggle, Senior Economist start de middag met een update over het wereldwijde macro-klimaat.

Vervolgens zal Anthony Simond, Investment Manager Emerging Market Debt, de vooruitzichten voor Emerging Markets bespreken en de obligatiekant belichten; welke trends zien we in deze markten? Waar liggen in 2019 de kansen? En wat zijn de risico’s? Ross McSkimming, Senior Investment Specialist, Equities zal vervolgens ingaan op de beleggingskansen op aandelengebied en met name de mogelijkheden die China te bieden heeft. Waarom zouden beleggers na een teleurstellend jaar juist nu moeten kijken naar de China A share markt? Hoe wordt er tegen ESG aangekeken en wat is het belang van stock picking in deze markt?

Na de presentaties nodigen we je uit om samen met ons het leven en de poëzie van de grote Schotse dichter Robert Burns te vieren. Het wordt een gezellige borrel met walking dinner en whisky tasting onder leiding van Master of Ceremonies Stuart Cassells (Stuart is tevens de oprichter van bagpipe band the Red Hot Chili Pipers). Uiteraard is onze doedelzakspeler Blair Porter er ook weer bij.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen in het Amstel Hotel op 11 april 2019!

 

Agenda
15:30 – 16:00: Ontvangst en registratie
16:00 – 16:30: Where are we in the cycle? –
Paul Diggle
16:30 – 17:00: EMD – the truth behind the headlines – Anthony Simond
17:00 – 17:30: China as a game changer –
Ross McSkimming
17:30 – 20:00: Schotse borrel met walking dinner

Details

Date:
11 April 2019
Time:
15:30 - 18:00

Organiser

Aberdeen Standard Investments
Email:
Fleur.Cornelissen@aberdeen-asset.com

Venue

Intercontinental Amstel
Professor Tulpplein 1
Amsterdam, Netherlands
+ Google Map