Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IVP – Seminar – IBOR-transitie

23 September 2020 - 12:00 - 17:00

Seminar – IBOR-transitie

De overgang van de London Interbank Offered Rate (LIBOR) naar alternate reference rates (ARR) eind 2021 heeft gevolgen voor het beleggingsbeleid en risicomanagement bij pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders. Bijvoorbeeld de waardering van derivaten, obligaties en leningen kan wijzigen, met gevolgen voor het risicoprofiel.

Bij dit seminar leert u wat er verandert, en  hoe u hiermee beleidsmatig om kunt gaan op gebied van risicomanagement, juridische zaken, en effectenadministratie en -bewaarneming.

VOOR WIE: Pensioenfondsen, verzekeraars en genodigden

DEELNAME: gratis

CORONA: De Doelen te Rotterdam zorgt dat evenementen veilig zijn voor bezoekers. Het ventilatiesysteem werkt met verse buitenlucht. Binnenlucht wordt niet gehercirculeerd. Dankzij de ruime gangpaden en foyers, interne bewegwijzering en controle en aanwijzingen door suppoosten is de anderhalve meter afstand tussen mensen gewaarborgd. Deze zaal heeft een capaciteit voor 300 personen. Voor dit seminar worden maximaal 80 personen toegelaten zodat de bezoekers op ten minste anderhalve meter afstand van elkaar kunnen plaatsnemen. U wordt verzocht zich te houden aan de richtlijnen en  de maatregelen van De Doelen inzake corona en veiligheid, te lezen op deze pagina van De Doelen: KLIK HIER 

 

Details

Date:
23 September 2020
Time:
12:00 - 17:00
Event Categories:
,
Event Tags:
,
Website:
https://instituutpensioeneducatie.nl/evenement/ibor-transitie

Organiser

Instituut voor Pensioeneducatie
View Organiser Website

Venue

De Doelen
Karel Doormanstraat 223
Rotterdam, Nederland
+ Google Map