Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

NN Investment Partners – Webinar – Praat mee met Joseph Stiglitz over de verreikende impact van Covid-19

15 July 2020 - 15:00 - 16:30

Webinar – Praat mee met Joseph Stiglitz over de verreikende impact van Covid-19
UpsideDown – Event 2

Het is duidelijk dat het Covid-19 virus de wereld op zijn kop heeft gezet (UpsideDown). Maar wat is de toekomstige impact? Ga in gesprek met Joseph Stiglitz – Nobelprijswinnaar econoom en voormalig hoofdeconoom bij de Wereldbank – en Adrie Heinsbroek, Principal Responsible Investment, in het tweede evenement van NN Investment Partners UpsideDown serie, gericht op ons veranderde leven na Covid-19.

De corona-crisis heeft de wereld op zijn kop gezet (UpsideDown). Net als u hebben we geprobeerd uit te zoeken wat de gevolgen hiervan zijn, zowel voor ons persoonlijk, maar ook voor beleggers. Covid-19 blijkt nu al een keerpunt voor ontwikkelingen in de gezondheidszorg, kunstmatige intelligentie, onderwijs en deze lijst gaat maar door. Het zal de manier waarop we werken en onze vrije tijd doorbrengen veranderen.

In dit tweede evenement onderzoeken wij of de pandemie een katalysator wordt voor fundamentele verandering in verantwoord beleggen. Aangezien de overgang naar een duurzame wereld plaatsvindt op alle niveaus van de samenleving, zullen we kijken naar ontwikkelingen op overheids- en bedrijfsniveau en ook naar de rol van het individu. De nieuwe richting zal onze rol als vermogensbeheerder en de keuzes die we maken beïnvloeden en daarbij onze langetermijnbenadering van verantwoord beleggen bepalen.

Webinar information
Datum: 15 juli 2020
Tijd: 15:00 tot 16:30 CET

Details

Date:
15 July 2020
Time:
15:00 - 16:30
Event Category:
Website:
https://go.nnip.com/UpsideDown-series

Organiser

NN Investment Partners
View Organiser Website