Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Principal – Webinar – US equities met Aligned Investors

29 September 2020 - 16:00 - 16:30

Webinar – US equities met Aligned Investors

Neem deel aan ons live webinar met Hans Vander Plaats, Managing Director en Client Portfolio Manager bij Aligned Investors, een gespecialiseerde US Equities investment boutique gelieerd aan Principal Global Investors. Aligned Investors beheert $35,2 miljard in US Large Cap en Mid Cap Equity strategieën ten behoeve van klanten wereldwijd en volgt daarbij een geheel eigen benadering.Centraal binnen Aligned Investors’s belegginsgproces staat de focus op ‘owner-operators’ als juiste benadering voor een belegging in Amerikaanse aandelen. ‘Owner-operators’ zijn bedrijven waar management incentives in overeenstemming zijn met de belangen van de aandeelhouders.

Aligned Investors is van mening dat management met een ‘meaningful ownership’ in het bedrijf meer geeft om de waarde van hun bedrijf op de lange termijn dan alleen maar korte termijn focus m.b.t. behoud van salaris en bonus. ‘Meaningful ownership’ leidt dan uiteindelijk tot een grotere focus op het opbouwen van waarde op de lange termijn.

In dit webinar zal Client Portfolio Manager Hans Vander Plaats uiteenzetten hoe zorgvuldig afgestemde incentives bedrijven en aandeelhouders ten goede kunnen komen en uiteindelijk kunnen leiden tot consistente outperformance.

Er zal natuurlijk ook volop gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Klik op onderstaande link om het webinar te volgen:
https://principal.zoom.us/j/93004691553?pwd=RmRlRjhjc1M0THdPblk2WnA0YktmUT09

Passcode: Sept29##

Details

Date:
29 September 2020
Time:
16:00 - 16:30
Event Category:

Organiser

Principal
View Organiser Website