Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Skagen – Duo lunch presentatie

18 June 2019 - 12:00 - 14:30

Duo lunch presentatie

Lead portfolio managers SKAGEN Kon-Tiki en SKAGEN m2 presenteren visieDinsdag 18 juni in Utrecht

Graag nodigen wij u uit voor een lunchpresentatie in Utrecht door twee lead portfolio managers van SKAGEN.

Fredrik Bjelland van SKAGEN Kon-Tiki zal de ontwikkelingen in de opkomende markten belichten. Zoals bekend is meer dan 60% van de wereldwijde economische groei afkomstig uit de emerging markets en laten deze markten sinds 1980 structurele groei zien. De komende vijf tot tien jaar zal dat naar verwachting niet anders zijn. De aandelenwaardering ligt momenteel circa 20% onder het niveau van ontwikkelde markten en de prijzen van waarde-aandelen ligt nog een treetje lager – een ideale omgeving voor stock pickers. Bjelland is ervan overtuigd: wie nu in value stapt en een horizon heeft van een jaar of vijf komt met een aantrekkelijk rendement thuis.

Michael Gobitschek van SKAGEN m2, dat recent een Lipper Award ontving op basis van zijn 3-jaars rendement, zal de ontwikkelingen op wereldwijde vastgoedmarkt belichten. Het grootste risico is de afnemende groei van de wereldwijde economie en dat raakt uiteindelijk in meer of mindere mate alle soorten vastgoedbedrijven. Om dit risico te minimaliseren zal Gobitschek laten zien hoe de beleggingen van het fonds worden gespreid naar geografie en verschillende type vastgoed die aansluiten op wereldwijde trends als vergrijzing en urbanisatie.

Wij ontvangen u graag om 12.00 uur inrestaurant Wilhelminapark te Utrecht. De lunch-meeting zal om uiterlijk 14.30 uur worden afgesloten.

Om een goede interactie te bereiken is het aantal beschikbare plaatsen aan tafel beperkt. Wij verzoeken u zo spoedig mogelijk in te schrijven via onderstaande link.

Wij hopen u dinsdag 18 juni in Utrecht te begroeten.

Details

Date:
18 June 2019
Time:
12:00 - 14:30
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Organiser

Skagen
View Organiser Website

Venue

Restaurant Wilhelminapark
Wilhelminapark 65
Utrecht, 3581 NP
+ Google Map